top of page

Potrettikuvien kuvausehdot

Laskutus ja maksaminen

Etukäteen maksettava varausmaksu varmistaa paikkasi kuvaajan kalenterissa. Loppulasku lähetetään sähköpostitse heti kuvausten jälkeen 14vrk maksuajalla. Galleria toimitetaan asiakkaalle, kun maksutoimitus näkyy hyväksyttynä palvelun tarjoajalle.

Kuvauksen peruminen

Kuvauksen voi perua viimeistään 2 viikkoa ennen kuvauksen alkamista ilmoittamalla siitä kirjallisesti. Kuvauksen peruminen lyhyemmällä varoitusajalla on mahdollista Force Majeure -tilanteissa tai sairastumisen takia. Kuvausten peruuntuessa varausmaksua ei palauteta.

Kuvaajan oikeus perua kuvaus

Kuvaajalla on oikeus perua kuvaus Force Majeure -tilanteissa tai painavasta syystä, kuten sairastumisen takia. Kuvausaika pyritään tällöin siirtämään ja kuvaus järjestämään uudelleen.

Kuvien tallennus

Kuvat säilyvät onlinegalleriassa 2kk ajan, jonka jälkeen galleria poistuu. Gallerian sisältää ohjeet kuvien tallentamiseen. Tallennathan kuvat laitteillesi heti kun mahdollista.

Kuvien käyttö ja jakaminen, asiakas

Asiakkailla on kuville täysi ei-kaupallinen käyttöoikeus. Julkisten kuvien yhteydessä tulee aina tehdä kuvaajamaininta, tekijänoikeuslain mukaisesti. Mainitsethan tällöin nimeni (Meri Paaso) tai nettisivuni (Merilla Photo). Instagramissa merkitse tai kommentoi @merillaphoto. Kuvia ei saa käsitellä asiakkaan toimesta (ellei toisin ole sovittu) sillä kuvien edionti on kuvien viimeistelyä ja osa kuvaajan kädenjälkeä.

Kuvien käyttö ja jakaminen, valokuvaaja

Kuvaajalla on kuvien tekijänoikeudet joka sisältää kuvien käyttöoikeudet markkinoinnissa ja somessa. Tekijänoikeuksien luovuttamisesta on mahdollista teettää erillinen sopimus sopivaa rahallista korvausta vastaan.

Meri Paaso

Merilla Photo

3159371-8

bottom of page