top of page

PALAUTE

Merilla Photo on yritys, joka pyrkii kertomaan visuaalisia tarinoita parhaalla mahdollisella tavalla. Kyse ei siis ole vain upeiden kuvien ottamisesta, vaan myös unohtumattoman kokemuksen luomisesta ja aikaa kestävien muistojen taltoimisesta. Uskomme tarinoiden kertomiseen tilanteita kunnioittavan valokuvauksen kautta. Kuvien kautta voit myötäelää elämäsi tärkeimmät hetket aina yhä uudelleen ja uudelleen.

Olemme kiitollisia, että valitsit Merilla Photon osaksi kuvauspäivääsi. Toivomme, että kokemus vastasi ja jopa ylitti odotuksesi. Pieni hetki ajastasi palautteen äärellä palvelee yritystoimintaamme jo suuresti. Palaute auttaa myös ymmärtämään mikä on asiakkaillemme tärkeää ja palvelemaan jatkossa yhä paremmin. Haluaisimme kuulla kuinka hyvin olemme mukautuneet toiveidesi kanssa ja tuoneet ne eloon kuvien muodossa.Tässäpä muutama kysymys, joiden pohjalta voit halutessasi kirjoittaa palautteen:
Miten kuvailisit kokemustasi suunnittelupalaverista kuvien lopulliseen toimitukseen?
Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen, kun mietit toteutuneita kuvauksiasi?
Vangitsimmeko toivomallasi tavalla kuvauspäiväsi tunnelman ja kohokohdat?
Onko jokin tietty hetki tai valokuva, joka erottuu ehdottomasta suosikiksesi, miksi?
Ja onko jotain muuta, mitä haluaisit jakaa kanssamme?


Kiitos, että valitsit meidät. Tyytyväisyytesi ja palautteen saaminen on tärkeää ja olemme sitoutuneet parantamaan palveluitamme jatkuvasti varmistaaksemme, että jokainen asiakas saa poikkeuksellisen kokemuksen. Odotamme siis innolla vastaustasi! 

Suostun, että palautettani voidaa käyttää julkisesti seuraavalla tavalla:

Kiitos palautteestasi! Palautteen avulla autat meitä kehittymään ja ymmärtämään paremmin mikä on asiakkaillemme tärkeää!

UFpZjqiE.jpeg
bottom of page