top of page

Valokuvaus

Merilla Photo

Tampere, Suomi

VUODESTA 2019

  • Instagram

Laadukkaat aikaa kestävät digikuvat brändiuudistuksiin ja elämäsi hetkiin.

18141925525264639.jpg

Ennen kuvauksia pidämme rennon palaverin, jossa voimme avoimesti keskustella visioista, sekä toiveista kuvausten suhteen. Mietitään yhdessä myös kokonaisuuteen sopivia asuvaihtoehtoja, sekä rekvisiittaa tarvittaessa. Saat apua ja vinkkejä kaikkeen mikä mahtaa mietityttää. Ja mitä tulee poseeraukseen, sen osaaminen ei ole tarpeen. Vuosien kokumuksella on syntynyt kyky ohjata lempeästi ja suuntaa antavasti luonnollisia tilanteita, joissa ei tarvitse kuin olla oma itsensä.

Kuvaukset toteutetaan yhdessä valitsemassamme paikassa. Miljöö voi olla sinulle tärkeä, muistoja sitova paikka, maaginen luonnonilme taikka vuokrastudio. Vain luovuus rajana! Mukaan voin ottaa matkatudiotaustan, jolla saadaan tarvittaessa myös "virallinen CV-potretti" kuvausten lomassa.

Rakenna halutessasi kuvauksia varten jopa lempibiiseistäsi listan, jonka voimme laittaa taustalle soimaan ja fiilistellä yhdessä.

 

Kuvat toimitetaan onlinegalleriana Pic-time sivutolla. Kuvien ovat laadukkaita JPEG-tiedostoja ja latausvaihtoehtoja on kaksi: täysilaatuiset kuvat, sekä nettiversiot. Onlinegallerian kautta voit myös tilata laadukkaa printit, sekä erilaisetn valokuvatuotteet. 

JULIA

Voi Meri, niin ihania kuvia oot ottanut!

siis nää on jotain niin upeita, etten osannut edes odottaa tämmöisiä helmiä1 Saat kaikista kuvien kautta parhaat puolet esiin, näissä kuvissa on valtavasti sellasta rakkautta ja iloa taltoituna. ja tulee tosi hyvä fiilis näitä katsoessa. iso kiitos sulle!

ELLA

Kuvaushetkessä ihan parasta oli kaikki n ideat ja innostus joka oli läsnä. tunnelma oli rento ja mukava. Eikä minua hävettänyt yhtään, kun osasit antaa hyviä ohjaavia vinkkejä. oli myös tosi rohkaisevaa kun sanoit ajoittainmm. "vau kuinka upealta nayttää​"!

bottom of page