top of page
PIC_6688.jpg

LAADUKKAAT & YHTENÄISET MARKKINOINTIKUVAT YRITYKSESI KAIKKIIN KANAVIIN

Brändikuvauspaketti on yhden kuvauspäivän kestävä kuvaus, jonka aikana luodaan monipuolinen kuvapankki yrityksen markkinointia varten. Päivän aikana kuvataan kaksi tai kolme erilaista kokonaisuutta brändi-ilmeen ja suunnitelman mukaisesti (katso esimerkki kuvauskokonaisuuksista alta). Lopputuloksena laaja kuvapankki, jonka materiaalit sopivat kaikkiin sosiaalisen media alustoihin, verkkosivuille, sekä markkinoinnissa. Paketti sopii täydellisesti brändi-uudistuksiin sekä tietenkin uusille yrityksille.

Hinnat alv. 0%

Brändikuvauspäivä voi pitää sisällään esimerkiksi jotakin seuraavista kuvauksista:

henkilöstökuvaus

kuvituskuvaus

jonkin toiminnan kuvaus

"kulissien takana"- kuvaus

Copy of WhatsApp Image 2023-02-27 at 18.32.44.jpeg

INFO

Kaikki kuvat toimitetaan täysresoluutiotiedostoina. Kuvia saa käyttää vapaasi sosiaalisessa mediassa, sekä henkilökohtaisissa tarkoituksissa. Yrityksille suunnatut kuvapaketit sisältävät myös kuvien kaupalliset oikeudet. Julkisten kuvien yhteydessä tulee aina tehdä kuvaajamaininta, tekijänoikeuslain mukaisesti. Mainitsethan tällöin nimeni tai maininnan Meri Paaso / Merilla Photo. Instagramissa merkitse tai kommentoi @merillaphoto.

 

Kuvia ei saa käyttää myydä kolmannelle osa puolelle. Pidätän oikeuden käyttää kuvia omassa markkinoinnissani, sekä osallistua niillä kuvauskilpailuihin, ellei toisin ole sovittu.

 

Kuvausten ajankohtaa saa siirtää veloituksetta ennen määräajan umpeutumista. Matkakorvaukset lasketaan tapauskohtaisesti.

321A5388.jpeg

Brändikuvaus

Täydellinen All day kuvaus Merin kanssa takana. Kiitos! Kuvaushetki oli todella lämmin, aito ja ajaton.  Merin kameran edessä oli todella vapauttavaa ja turvallista olla. Meillä oli ihana yhteys ja luottamus toisiimme koko kuvausprosessin ajan ja tämä välittyi myös kuviin. Meri on super ammattilainen, jolla on sydän paikallaan. Kuvat on todella upeita, galleria on laaja ja siinä on paljon erilaisia kuvia, tunteita ja tilanteita. Pystyn käyttämään kuvia pitkään ja saan luotua mulle ihanat brändilleni uskolliset nettisivut. Koko kuvausprosessin ajan luottamus sekä Merin ammattitaito välittyi ja auttoi myös mua luottamaan tähän prosessiin! Kiitos!

Emilie, Yhteyspaja

 • Valmistautuminen
  Valmistautuminen tapahtuu yhteisen palaverin merkeissä. Palaveri pidetään yleensä n. kuukausi ennen kuvauspäivää puhelimitse tai kasvokkain. Tällöin käydään läpi kaikki kuvauksen kannalta olennaiset asiat, sekä tietenkin toivomukset. Saat halutessasi apua myös asu- sekä miljöövalintojen parissa.
 • Kuvien toimitus
  Kuvat toimitetaan Pic-Time verkkosivuston kautta onlinegalleriana, josta asiakkaat voivat ladata gallerian kahdessa tiedostokoossa. Asiakas saa myös halutessaan jakaa gallerian linkin kautta läheisilleen. Kerrothan mahdollisista aikarajoitteista kuvaajalle etukäteen. 30 vrk Brändikuvaus 14 vrk Potrettikuvaus
 • Kuvausehdot ja kuvaussopimus
  Asiakkaani sitoutuvat kuvauksen varattuaan kuvausehtoihin, sekä hyväksyvät kuvaussopimuksen. Asiakkaalle lähetetään kuvauksen ohessa sähköpostitse kuvaussopimus. Kuvausehdoissa ja -sopimuksessa käydään läpi mm. kuvien toimitusehdot, kuvauksen peruuttaminen ja laskutus. Joissakin tapauksissa kuvaussopimus täytetään kuvauspäivänä kirjallisesti.
 • Matkakulut
  Kuvausmatkat Tamperelle ja sen lähiseudulle (20km) sisältyvät kuvauksen hintaan. Muulloin matkakulujen laskuttaminen katsotaan tapauskohtaisesti.
bottom of page