top of page
PIC_6688.jpg

LAADUKKAAT & YHTENÄISET MARKKINOINTIKUVAT YRITYKSEN KAIKKIIN KANAVIIN

Brändikuvauspaketti on yhden kuvauspäivän kestävä kuvaus, jonka aikana luodaan monipuolinen kuvapankki yrityksen markkinointia varten. Päivän aikana kuvataan kaksi tai kolme erilaista kokonaisuutta brändi-ilmeen ja suunnitelman mukaisesti (katso esimerkki kuvauskokonaisuuksista alta). Lopputuloksena laaja kuvapankki, jonka materiaalit sopivat kaikkiin sosiaalisen media alustoihin, verkkosivuille, sekä markkinoinnissa. Paketti sopii täydellisesti brändi-uudistuksiin sekä tietenkin uusille yrityksille.

Hinnat alv. 0%

Brändikuvauspäivä voi pitää sisällään esimerkiksi jotain seuraavista kuvauskokonaisuuksista

henkilöstökuvaus

kuvituskuvaus

toimintakuvaus

"kulissien takana"- kuvaus

Copy of WhatsApp Image 2023-02-27 at 18.32.44.jpeg

INFO

Kaikki kuvat toimitetaan täysresoluutiotiedostoina. Kuvia saa käyttää vapaasi sosiaalisessa mediassa, sekä henkilökohtaisissa tarkoituksissa. Yrityksille suunnatut kuvapaketit sisältävät myös kuvien kaupalliset oikeudet. Julkisten kuvien yhteydessä tulee aina tehdä kuvaajamaininta, tekijänoikeuslain mukaisesti. Mainitsethan tällöin nimeni (Meri Paaso) tai nettisivuni (Merilla Photo). Instagramissa merkitse tai kommentoi @merillaphoto.

 

Kuvia ei saa käyttää myydä kolmannelle osa puolelle. Pidätän oikeuden käyttää kuvia omassa markkinoinnissani, sekä osallistua niillä kuvauskilpailuihin, ellei toisin ole sovittu.

 

Kuvausmaksu toimii myös varausmaksuna, jota ei palauteta kuvauksen peruuntuessa. Kuvausten ajankohtaa saa siirtää veloituksetta. Matkakorvaukset lasketaan tapauskohtaisesti.

321A5388.jpeg

Brändikuvaus

Täydellinen All day kuvaus Merin kanssa takana. Kiitos! Kuvaushetki oli todella lämmin, aito ja ajaton.  Merin kameran edessä oli todella vapauttavaa ja turvallista olla. Meillä oli ihana yhteys ja luottamus toisiimme koko kuvausprosessin ajan ja tämä välittyi myös kuviin. Meri on super ammattilainen, jolla on sydän paikallaan. Kuvat on todella upeita, galleria on laaja ja siinä on paljon erilaisia kuvia, tunteita ja tilanteita. Pystyn käyttämään kuvia pitkään ja saan luotua mulle ihanat brändilleni uskolliset nettisivut. Koko kuvausprosessin ajan luottamus sekä Merin ammattitaito välittyi ja auttoi myös mua luottamaan tähän prosessiin! Kiitos!

Emilie, Yhteyspaja

bottom of page